MagyarEnglishDeutsch
Részletes keresés

Burján Emese

8882 Eszteregnye

Burján Emese családja részére már közel 20 éve készít házi tejből termékeket, mások számára azonban csak 2014 májusától kezdett el joghurtot előállítani.

A magyar tarka tehén magas zsírtartalmú tejt használja. Tejszínnel dúsítva még lágyabb és krémesebb lesz a joghurt, mielőtt natúr formában vagy gyümölcságyrta öntve poharakba kerül. Az ízesített változathoz Emese gyümölcsszószt készít a saját maguk által és a zömmel falubeli kistermelők által begyűjtött gyümölcsökből, és friss gyümölcsdarabokat is ad hozzá. A vásárlók többféle krémjoghurtból választhatnak: eper, áfonya, meggy, málna, bodzabogyó, barack, feketeszeder, fekete ribizli és almás-fahéjas ízek találhatók jelenleg a kínálatban. Emese számára fontos, hogy minden egyes kicsomagolt terméke magas minőségben, gondos odafigyeléssel készüljön, így a jelenlegi kapacitást egyelőre nem szeretné tovább bővíteni.

Emese Míves Tejmanufaktúrája a fogyasztók felé közvetlen értékesít; emelett a "Míves joghurt" megtalálható Nagykanizsa egyik pékségében és helyitermék-boltjában, vagy rendelhetünk a manufaktúra közösségi internetes oldalán is.


Elérhetőségek

Cím: 8882 Eszteregnye Csíkfa u. 15.
Telefon: +36 20/551-6112
E-mail: mivesjoghurt@zoldnet.hu
Weboldal: https://www.facebook.com/mivesjoghurt?ref=ts&fref=tsGalériaKapcsolatfelvétel

Kérjük a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében a kiemelt mezőket mindenképp töltse ki.


Mielőtt értékelne!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.