MagyarEnglishDeutsch
Részletes keresés

Harangozóné Németh Beatrix

8756 Nagyrécse

Nagyrécse központjának közelében dolgozik műhelyében Harangozóné Németh Beatrix, a Zala Megyei Népművészeti Egyesület tagja. Nemrégen indította újra aktívan a fazekas tevékenységét. A szakképesítéssel rendelkező kézműves évtizedes munkásságának darabjai főként használati tárgyak: méztartó, étkészlet, pohár, korsó, boros és pálinkás készlet.

A cserepek zöld, világos- és sötétbarna színű mázas, valamint natúr, mázatlan formában is készülnek. A hagyományos zalai motívumokat a vidékre jellemző stílusjegyekkel ötvözi, de modrent mintákat is szívesen használ. A megrendelői igényeknek megfelelően díszíti termékeit szőlőindákkal, levelekkel és fürtökkel, valamint karácsonyfadíszeket, házszám- és üdvözlő táblákat is készít.

A kezéből kikerülő minden darab egyedi. Örömmel teljesít egyéni, névre szóló megrendeléseket is, amelyhez szükséges gipszmintákat is saját maga készíti. A használati és dísztárgyakat Nagykaizsán és Zalakaroson értékesíti piacon és rendezvényeken, de kézséggel vállal fazekas bemutatót és foglalkozást is.


Elérhetőségek

Cím: 8756 Nagyrécse Kossuth u. 79.
Telefon: +36 70/361-1800
E-mail: harang@gylcomp.huGaléria


Videók


Kapcsolatfelvétel

Kérjük a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében a kiemelt mezőket mindenképp töltse ki.


Mielőtt értékelne!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.