MagyarEnglishDeutsch
Részletes keresés

Horváth Attila

8800 Nagykanizsa

Horváth Attila szabadidejét a beleznai, hegyi birtokán, a Nagydombként ismert területen tölti népes állatfarmján. (Belezna, Nagydomb 1029. hrsz.)

A gazda hívó szavára több mint száz kecske szalad össze a Murakeresztúr és Belezna között elterülő, erdős területen. A napi egyszeri fejésből állatonként a tejmennyiség 1-1,5 liter körül alakul.

A tejből étvágygerjesztő, ízletes sajtok készülnek: a széles választékban a natúr ízesítés mellett megtalálható a füstölt, fokhagymás, szezámmagos, olívaolajos és a címembert jellegű sajt is, de igény szerint egyedi fűszerezést is használ. Kínálatában igazi különlegességnek számít a karakteres ízű kékpenészes kecskesajt, amely önmagában fogyasztva és ízletes borok kísérőjeként is kulináris élvezetet biztosít a fogyasztónak. Megrendelői kérésére más tejterméket is szívesen készít, legyen szó joghurtról vagy túróról.

Vásárlásra a termelő nagykanizsai lakhelyén van lehetőség;csendes, beleznai birtokán pedig szívesen mutatja be a barátságos állatokat és beszél a termék-előállítás rejtelmeiről.


Elérhetőségek

Cím: 8800 Nagykanizsa Jókai u. 30.
Telefon: +36 70/386-9202
E-mail: atahor28@gmail.comGalériaKapcsolatfelvétel

Kérjük a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében a kiemelt mezőket mindenképp töltse ki.


Mielőtt értékelne!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.