MagyarEnglishDeutsch
Részletes keresés

Keresés - ""

Galambok
Galambok, Római katolikus templom
Galambok

Galambok a Zalai-dombság délkeleti oldalán fekszik, Nagykanizsától 10 kilométerre a 7-es főút mellett. Zalakaros fürdőváros 3 kilométerre van a településtől. A községet dombok és szőlőhegyek veszik körbe.

Részletes információk
Galambok
Galambok, Tájház
Galambok

Galambok Zalakarostól nem messze, csupán csak 3 km-re található a 7-es főút leágazásánál. A szőlőhegyekkel és dombokkal körülvett település határában található Dél-Zala egyik legszebb horgásztava.

Részletes információk
Garabonc
Garabonc, 7 Vezér Történelmi Kalandpark
Garabonc

Garabonc Nagykanizsától 22 kilométerre észak-keletre, Zalakarostól 2 km-re északra található a Kis-Balaton dél-nyugati partján. Jó közúti közlekedési kapcsolattal és rendszeres buszjáratokkal rendelkezik Zalakaros, Nagykanizsa irányába.

Részletes információk
Garabonc
Garabonc, Kránicz Borház és Étterem
Garabonc

A szőlő ültetvényekben gazdag dimbes-dombos Garabonc a Kis-Balatontól nyugatra található. A település neve a szláv eredetű grebenc szóból származik, melynek jelentése hegygerinc.

Részletes információk
Garabonc
Garabonciás Farm és 7 Vezér Történelmi Kalandpark
Garabonc

A Garabonciás Farm túlmutat a paraszti gazdaságon, mivel egy élmény helyszín is: közkedvelt programjaik a lovaglás, a kocsikázás ekhós szekéren, az állatsimogatással egybekötött farmlátogatás, melyet igény szerinti időpontra, idegenvezető kíséretével szerveznek meg.

Részletes információk
Gelse
Gelse, Római katolikus templom
Gelse

Gelse Nagykanizsától 17 kilométerre északra, dombokkal ölelt völgyben fekszik. A Principális-csatornával párhuzamos enyhén kanyargós út vezet el a faluig. Turisztikai szempontból jelentős a Principális-völgy növény-és állatvilága, a szőlőhegy, a szántóföldek parcellái, valamint az akác-, gyertyán- és tölgyerdők

Részletes információk
Gelse
Gelse, Termálvölgy
Gelse

Gelse Nagykanizsától 17 km-re fekszik. A térség egyik leggyorsabban fejlődő településének fekvése kedvező, keletről tágas szőlőhegyek, nyugatról a Principális-csatorna öleli körül. Az idelátogatókat aktív kikapcsolódásra csábítják a csodálatos tájak, kirándulóhelyek, boros pincék és szőlőhegyek.

Részletes információk

47km
Nagyrécse-Pat-Nagyrécse 47 km
Gyümölcsösök mentén - túra (K9)
Nagyrécse-Pat-Nagyrécse 47 km

Ez a túra Dél-Zala meghatározó kultúrtájait, a gyümölcsösök mentét járja körbe. Ajánlott a természeti szépségek iránt fogékony, de kerékpározás terén gyakorlott kisebb baráti társaságoknak, egyéni kirándulóknak. Figyelem, az útvonal végén található földút (Kisfakos és Nagyrécse között) egyes részei még száraz, nyári időszakban is körültekintő kerek...

Részletes információk
Magyarszerdahely
Gálné Kiss Viktória
Magyarszerdahely

A termelő a kecskesajt tömböt hétféle fűszerezéssel készíti, valamint pácolt kecskesajtot is kínál. A kecsketejből készült joghurtot idényjellegű gyümölcsökkel kínálja, valamint a szintén házilag készített levendula zselével. A termelő a melléktermékként jelentkező tejsavót is kreatívan felhasználja. Cukor hozzáadásával és kitartó munkával ízletes...

Részletes információk
Hahót
Hahót, Római katolikus templom
Hahót

Hahót Nagykanizsától és Zalaegerszegtől is 25 kilométerre fekszik a 74-es számú főút mentén. Magyarország egyik leghosszabb települése (6 km). Keleti határa a Széviz-csatorna áradásainak van kitéve. Nyugati része partos, szőlőhegy, erdő és szántó található itt. Jó közlekedési kapcsolatait menetrend szerint buszjáratok biztosítják Nagykanizsa és Za...

Részletes információk