MagyarEnglishDeutsch
Részletes keresés

Gelse, Termálvölgy

Gelse

Gelsén 2000-ben tártak fel egy 900 méter talpmélységű termál kutat. A kút vízhozama 450 liter percenként, hőmérséklete 39,4 C°. A magas nátrium és hidrogén karbonátos iontartalma miatt a település vizét termális ásványvízzé nyilvánították. A gelsei víz iontartalma miatt fokozódnak a biológiai élettani hatások, míg a jód és a szénsav tartalma miatt a szervezetre kifejtett hatása is jelentős.

A Gelse Termálvölgy fedett fürdő 2007 karácsonyán nyitott meg. A fedett termálfürdőben hét termálvizes medence és több wellness-szolgáltatás teszi lehetővé a kikapcsolódást. Tágas és látványos belső tere jó hangulatot és kellemes időtöltést biztosít. A medencék vize 43C°-os külső ásványvíz, amely kedvelt a gyógyulni vágyó vendégek körében.

Akik inkább sportolni szeretnének, azok a 25 méteres sportmedencében úszhatnak, míg a gyermekek számára tanmedence vehető igénybe.

A pihenésre vágyók az élménymedencében kapcsolhatnak ki, a különböző kényeztetési lehetőségekkel: talppezsgő, buzgár, derékmasszázs, nyakzuhany, dögönyöző, sodró folyó. A kisebb gyermekek számára a gyermekmedence vízgombája teszti felejthetetlenné a pancsolást.

A felüdülést a jacuzzi medence biztosítja hidromasszázzsal és ülőpezsgővel. A termálvizes ülőmedencék szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a pihenésre vágyók még jobban ki tudjanak kapcsolni.

A vizes wellness szolgáltatások mellett igénybe vehető a finn szauna, a gőzkabin, infraszauna, só kamra és az álló szolárium.

Előre egyeztetett időpont után az 560 négyzetméteres sportcsarnokban sportolhatnak a vendégek, anélkül hogy az épületet elhagynák. Szép időben a kézilabda és füves focipálya is a sportolni vágyók jó időtöltését szolgálja.

Különböző masszázsok is igénybe vehetőek az egészség megőrzése érdekében, előzetes bejelentkezés alapján.

A termálfürdő jelenleg technikai okok miatt zárva tart.

Településen több szálláslehetőség van, részletes információ a http://www.gelse.hu/szallashelyek.php?id=118_ honlapon elérhető.


Elérhetőségek

Cím: Gelse Fürdő u. 1.
E-mail: info@gelsetermalvolgy.hu
Weboldal: http://www.gelsetermalvolgy.huGaléria


Videók

Gelse – Termálvölgy fürdő

A dél-zalai térség egyik leggyorsabban fejlődő települése Gelse. Kedvező fekvése, a lankás szőlőhegyei és a csodálatos tájai kikapcsolódásra csábítják az ideérkezőket. A borospincék és a kirándulóhelyek mellett a Gelse Termálvölgy Fürdő egyre több turistát vonzott a településre.
A Gelse Termálvölgy fedett fürdő 2007 karácsonyán nyílt meg sokak örömére. A kikapcsolódni vágyó látogatók hét termálvizes medence és több wellness-szolgáltatás közül kedvük szerint válogathatnak. Tágas és látványos belső tere jó hangulatot és kellemes időtöltés biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Akik inkább sportolni szeretnének, azok a 25 méteres sportmedencében hódolhatnak szenvedélyüknek. A gyermekek pancsolását a gyermekmedence vízgombája színesíti. Ha már elég volt a vízben eltöltött órákból, de még kényeztetésre vágyik, akkor a finn szauna, a gőzkabin, az infraszauna, a só kamra és az álló szolárium várja felfrissüleésképp.
A termálfürdő jelenleg technikai okok miatt zárva tart, újranyitását 2014 évvégére tervezik.


Kapcsolatfelvétel

Kérjük a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében a kiemelt mezőket mindenképp töltse ki.


Mielőtt értékelne!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.