MagyarEnglishDeutsch
Részletes keresés
Vendéglátóhelyek

Dél-Zala hagyományosan a népi ételek, a dödölle és a prósza hazája. Nincs olyan vendéglő, ahol ne lehetne kóstolni belőle. Térjen be hát egy kellemes ebédre és a finom falatok mellett ismerkedjen meg a zalai borok bársonyos illatával, különleges ízvilágával.

Vendéglátóhelyek

Nagyrécse
Berényi Fogadó
Nagyrécse

A 2001-ben Nagyrécsén megnyílt Berényi Fogadó a 7-es főútvonal közvetlen szomszédságában, az M7-es autópályától pedig 900 méterre (1 percre) található.

Részletes információk
Sormás
István Fogadó
Sormás

Az István Fogadó a 7-es főútvonal nagykanizsai szakaszánál, a 215-ös kilométerkőnél helyezkedik el (Az M7 autópályán a 219-ös kilométerkőnél, a Sormás-Eszteregnye lehajtónál lekanyarodás után 1 km-re). A három épületegységből álló szórakoztatóközpont teljeskörű szolgáltatásokat biztosít egyéni vagy családi utazóknak és alkalmas nagy rendezvények b...

Részletes információk
Magyarszerdahely
Régi Csárda és Panzió
Magyarszerdahely

A Régi Csárda és Panzió étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) mellett szállást és szabadidős szolgáltatást is kínál vendégeinek. A panzióban szauna, billiárd és kerékpárkölcsönzési lehetőség is van. Csoportok számára falusi disznótort is szerveznek.

Részletes információk
Garabonc
Kránicz Borház
Garabonc

A Kránicz család barátságos kiszolgálással, helyi borokkal, valamint hagyományos receptek alapján készített magyaros ételekkel várja a vendégeket. Akik igazi különlegességre vágynak, a Borház itallapján található „Tónai” fehérbort semmiképp se hagyják ki. Ez a helyi szőlőfajta még a középkorból maradt fenn, és kizárólag Zalakaros környékén készíte...

Részletes információk
Gelse
7 ördög Vendéglő és Pizzéria
Gelse

Az étterem Nagykanizsától 15 km-re, a község központjában található. A vendéglőbenben a magyaros konyha remekeivel, táj jellegű ételekkel és közel negyven fajta pizzával várják a vendégeket.

Részletes információk